iPod Touch versies

De iPod Touch komt in versies van 2GB , 8GB en 64GB. GB staat voor gigabyte. Hoe meer gigabyte je iPod Touch heeft, hoe meer films, muziek, games en programm's je op je iPod Touch kunt opslaan. Als je geld overhebt voor de 64GB versie kun je dus het meest opslaan op je iPod Touch.

 

 

Video’s bekijken

Met de iPod Touch kun je video’s bekijken. Het scherm of display van de iPod Touch is maar liefst 3,5 inch groot. Je hoeft je dus nooit meer te vervelen in de trein.

 

 

Muziek luisteren

Zoals gebruikelijk kun je met de iPod Touch muziek luisteren. Een nieuwe mogelijkheid daarbij is de zogenaamde Genius mixer. Wanneer je toegang tot iTunes hebt kun je zo op zoek gaan naar nummers die goed aansluiten op het nummer waar je op dat moment naar aan het luisteren bent.

 

 

Toegang tot iTunes

iTunes is de grote mediabibliotheek van de maker van de iPod, het bedrijf Apple. De iPod Touch zou geen iPod zijn wanneer je geen toegang zou hebben tot iTunes. Binnen enkele seconden heb je toegang tot al je favoriete muziek. Daarnaast heb je toegang tot letterlijk duizenden audiobooks, games en programma's.

 

 

Toegang tot internet en e-mail

De iPod Touch fungeert als een kleine zakcomputer. Door middel van Wi-Fi heb je toegang tot het internet en tot je e-mail box. Je kunt onderweg dus altijd surfen naar verschillende pagina's. Leuk als je bijvoorbeeld onderweg wilt weten welke films er momenteel in de bioscoop draaien. Je kunt met de iPod Touch onderweg ook chatten op AIM.

 

 

Toegang tot kaarten en routebeschrijvingen

Met de iPod Touch heb je toegang tot kaarten en routebeschrijvingen. Je kunt gemakkelijk je begin- en eindbestemming invoeren en zo kom je altijd op de juiste plek terecht. Je kunt ook winkels en bedrijven in je buurt zoeken. Wanneer je bijvoorbeeld "supermarkt" intikt, krijg je de dichtstbijzijnde supermarkten te zien inclusief routebeschrijving.

 

 

Games en programma's op je iPod Touch

De games die je op de iPod Touch kunt spelen zien er levensecht uit. Je kunt de games alleen spelen, maar ook tegen mensen over de hele wereld. Maar wil je bijvoorbeeld tekstverwerken op de iPod Touch? Dan kun je via de App Store een tekstverwerker downloaden en onderweg nog snel die ene tekst schrijven. Zo kun je met de iPod Touch dus eigenlijk werken in de trein.